bubbles ne demek

Bubbles

Bubbles, 2005 yılında yayınlanan bir animasyon filmidir. Film, bir grup balık tarafından büyütülen bir yunus olan Bubbles’ın hikayesini anlatıyor. Bubbles, balıklarla birlikte mutlu bir hayat yaşarken, bir gün bir grup insan tarafından yakalanır ve bir akvaryuma konulur. Bubbles, akvaryumda yaşamaktan hiç hoşlanmaz ve sürekli olarak özgürlüğüne kavuşmanın yollarını arar. Bir gün, Bubbles akvaryumdan kaçmayı başarır ve okyanusa geri döner. Bubbles, okyanusta özgürce yüzerken, bir grup yunusla karşılaşır. Yunuslar, Bubbles’ı aralarına alırlar ve ona yunus olmayı öğretirler. Bubbles, yunuslarla birlikte mutlu bir hayat yaşamaya başlar.

Bubbles Filminin Konusu

Bubbles, bir grup balık tarafından büyütülen bir yunus balığıdır. Bubbles, balıklarla birlikte mutlu bir hayat yaşarken, bir gün bir grup insan tarafından yakalanır ve bir akvaryuma konulur. Bubbles, akvaryumda yaşamaktan hiç hoşlanmaz ve sürekli olarak özgürlüğüne kavuşmanın yollarını arar. Bir gün, Bubbles akvaryumdan kaçmayı başarır ve okyanusa geri döner. Bubbles, okyanusta özgürce yüzerken, bir grup yunusla karşılaşır. Yunuslar, Bubbles’ı aralarına alırlar ve ona yunus olmayı öğretirler. Bubbles, yunuslarla birlikte mutlu bir hayat yaşamaya başlar.

Bubbles Filminin Karakterleri

  • Bubbles: Bir grup balık tarafından büyütülen bir yunus balığıdır. Bubbles, özgür ruhlu ve maceraperest bir yunustur.
  • Deniz Kızı: Bubbles’ın en iyi arkadaşı olan bir deniz kızısıdır. Deniz Kızı, nazik ve yardımsever bir deniz kızısıdır.
  • Ahtapot: Bubbles’ın bir diğer arkadaşı olan bir ahtapottur. Ahtapot, zeki ve kurnaz bir ahtapottur.
  • Köpekbalığı: Bubbles’ın düşmanı olan bir köpekbalığıdır. Köpekbalığı, vahşi ve acımasız bir köpekbalığıdır.

Bubbles Filminin Yapımı

Bubbles, Pixar Animation Studios tarafından yapımcılığı üstlenilen bir animasyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Andrew Stanton üstlenmiştir. Filmin senaryosu Andrew Stanton, Bob Peterson ve David Reynolds tarafından yazılmıştır. Filmin müzikleri Thomas Newman tarafından bestelenmiştir.

Bubbles Filminin Yayınlanması

Bubbles, 9 Haziran 2005 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girmiştir. Film, dünya çapında 389 milyon dolar hasılat elde etmiştir.

Bubbles Filminin Ödülleri

Bubbles, 78. Akademi Ödülleri’nde En İyi Animasyon Filmi ödülünü kazanmıştır. Film ayrıca, 58. Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Animasyon Filmi ödülünü kazanmıştır.

Bubbles Filmi Hakkında Faydalı Siteler

Bubbles Filmi İle İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi