ice age ingilizce altyazılı izle

Buzul Çağı: Konusu ve İncelemesi

Buzul Çağı, 2002 yılında yayınlanan ve Blue Sky Studios tarafından üretilen bir animasyon komedi filmidir. Film, buzul çağında yaşayan bir grup hayvanın hikayesini anlatıyor. Film, Manny adlı bir mamut, Sid adlı bir tembel hayvan, Diego adlı bir kılıç dişli kaplan ve Scrat adlı bir sincapın maceralarını konu alıyor.

Film, Manny’nin bir grup insan tarafından öldürülen annesinin yasını tutmasıyla başlıyor. Manny, Sid adlı bir tembel hayvanla tanışır ve ikisi birlikte bir yolculuğa çıkarlar. Yolculuk sırasında, Diego adlı bir kılıç dişli kaplanla karşılaşırlar. Diego, Manny ve Sid’i öldürmek ister, ancak sonunda onlarla arkadaş olur.

Manny, Sid ve Diego, bir grup insan tarafından kaçırılan bir bebek mamutu kurtarmak için bir araya gelirler. Bebek mamutu, Roshan adında bir kızdır. Manny, Sid ve Diego, Roshan’ı kurtarmak için birçok zorlukla karşılaşırlar, ancak sonunda başarılı olurlar.

Buzul Çağı, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Film, animasyonu, karakterleri ve mizah anlayışı nedeniyle övüldü. Film, dünya çapında 383 milyon dolar hasılat elde etti.

Buzul Çağı’nın Faydalı Siteleri ve İlgili Dosyaları


Yayımlandı

kategorisi