daü yabancı diller ve ingilizce hazırlık okulu

Doğu Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu

Doğu Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (DAÜ YDİHO), Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) bünyesinde bulunan bir hazırlık okuludur. Okul, DAÜ’ye kayıt yaptıran ve İngilizce yeterliliği olmayan öğrencilere İngilizce eğitimi vermektedir.

DAÜ YDİHO, 1986 yılında kurulmuştur. Okul, DAÜ’nün Gazimağusa kampüsünde yer almaktadır. Okulda, yaklaşık 1.000 öğrenci eğitim görmektedir.

DAÜ YDİHO’da, öğrencilere İngilizce’nin dört temel becerisi olan okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri öğretilmektedir. Ayrıca, öğrencilere İngilizce dilbilgisi ve kelime bilgisi de öğretilmektedir.

DAÜ YDİHO’da, öğrencilere İngilizce eğitimi, deneyimli ve alanında uzman akademisyenler tarafından verilmektedir. Okulda, öğrencilerin İngilizce öğrenmelerini kolaylaştırmak için çeşitli eğitim materyalleri ve teknolojiler kullanılmaktadır.

DAÜ YDİHO’da, öğrencilere İngilizce eğitimi, dört dönem halinde verilmektedir. Her dönem, 12 hafta sürmektedir. Öğrenciler, her dönem sonunda bir sınav olmak üzere toplam dört sınavdan geçmek zorundadırlar. Öğrenciler, sınavlardan başarılı oldukları takdirde, DAÜ’nün lisans programlarına kayıt yaptırabilirler.

DAÜ YDİHO, öğrencilere İngilizce eğitimi vermenin yanı sıra, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkıda bulunmaktadır. Okulda, öğrenciler için çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinlikler, öğrencilerin İngilizce konuşma pratiği yapmalarına ve yeni arkadaşlar edinmelerine yardımcı olmaktadır.

DAÜ YDİHO, öğrencilere kaliteli bir İngilizce eğitimi sunmaktadır. Okul, öğrencilerin DAÜ’nün lisans programlarına hazırlanmalarına yardımcı olmaktadır.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi