ehlem ve sehlem

Ehlem ve Sehlem: İki Kardeşin Hikayesi

Ehlem ve Sehlem, iki kardeştiler. Ehlem, ağabeydi ve Sehlem, kız kardeşti. İkisi de çok iyi arkadaştılar ve her zaman birlikte oynarlardı. Bir gün, ormanda oynarken bir kurt gördüler. Kurt, onlara doğru koşmaya başladı ve ikisi de çok korktular. Ehlem, Sehlem’i arkasına aldı ve kaçmaya başladılar. Kurt, onları takip etti ama Ehlem ve Sehlem çok hızlıydılar ve kurt onları yakalayamadı.

Ehlem ve Sehlem, kurtun peşinden kurtulduklarında çok mutlu oldular. Eve gittiler ve annelerine ve babalarına olanları anlattılar. Anneleri ve babaları, onları kurtardıkları için çok gururlandılar.

Ertesi gün, Ehlem ve Sehlem yine ormana gittiler. Bu sefer, yanlarında bir sopa ve bir taş aldılar. Ormanda yürürken, yine bir kurt gördüler. Kurt, onlara doğru koşmaya başladı ama Ehlem ve Sehlem korkmadılar. Ehlem, sopayla kurda vurdu ve Sehlem, taşa vurdu. Kurt, çok acı çekti ve kaçmaya başladı. Ehlem ve Sehlem, kurtu kovaladılar ve sonunda onu öldürdüler.

Ehlem ve Sehlem, kurtu öldürdükleri için çok mutlu oldular. Eve gittiler ve annelerine ve babalarına olanları anlattılar. Anneleri ve babaları, onları kurtardıkları için çok gururlandılar.

Ehlem ve Sehlem, çok iyi arkadaştılar ve her zaman birlikte oynarlardı. Birbirlerine çok değer verirlerdi ve her zaman birbirlerini korurlardı.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi