elementary ne demek

Elementary

Elementary, CBS’de yayınlanan bir Amerikan suç draması televizyon dizisidir. Dizi, Sir Arthur Conan Doyle’un Sherlock Holmes hikayelerine dayanmaktadır. Dizi, Holmes’un (Jonny Lee Miller) New York’a taşınması ve burada eski bir cerrah olan Dr. Joan Watson (Lucy Liu) ile birlikte suçları çözmeye başlamasıyla başlar.

Elementary, 27 Eylül 2012’de CBS’de yayınlanmaya başladı. Dizi, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve izleyiciler tarafından da beğenildi. Elementary, altı sezon boyunca yayınlandı ve 15 Ağustos 2019’da sona erdi.

Elementary, Sherlock Holmes hikayelerine dayanan ilk televizyon dizisi değildir. Ancak, dizi, Holmes’un karakterini ve hikayelerini modern bir ortama uyarlamasıyla diğer dizilerden ayrılır. Elementary, ayrıca, Holmes ve Watson arasındaki ilişkiye odaklanmasıyla da diğer dizilerden farklıdır.

Elementary, suç draması türünde başarılı bir dizidir. Dizi, iyi oyunculukları, akıcı senaryosu ve ilgi çekici hikayeleriyle izleyicileri ekrana kilitler. Elementary, Sherlock Holmes hikayelerini sevenler için kaçırılmaması gereken bir dizidir.

Elementary ile ilgili faydalı siteler:

Elementary ile ilgili ilgili dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi