friends 1 sezon 1 bölüm ingilizce altyazılı

Friends 1. Sezon 1. Bölüm: Pilot

Friends, David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılan ve 22 Eylül 1994’ten 6 Mayıs 2004’e kadar NBC’de yayınlanan bir Amerikan televizyon sitcomudur. Dizi, New York City’de yaşayan altı arkadaşın hayatlarını konu almaktadır.

  1. sezon 1. bölüm olan “Pilot”, dizinin başlangıcını anlatmaktadır. Bölüm, Monica Geller’ın (Courteney Cox) dairesinde başlar. Monica, Rachel Green’i (Jennifer Aniston) bekliyor ve onunla birlikte yaşamaya başlayacakları için heyecanlıdır. Rachel, nişanlısı Barry Farber (Mitchell Whitfield) ile evlenmek üzereyken onu terk eder ve Monica’nın dairesine gelir.

Diğer arkadaşlar da Monica’nın dairesine gelirler. Joey Tribbiani (Matt LeBlanc), Monica’nın komşusu ve aktördür. Chandler Bing (Matthew Perry), Joey’nin oda arkadaşı ve veri giriş operatörüdür. Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Monica’nın eski oda arkadaşı ve masaj terapistidir. Ross Geller (David Schwimmer), Monica’nın ağabeyi ve paleontologdur.

Arkadaşlar, Rachel’ın nişanlısını terk etmesi ve Monica ile birlikte yaşamaya başlaması hakkında konuşurlar. Rachel, Barry’nin onu aldattığını ve bu yüzden onu terk ettiğini söyler. Arkadaşlar, Rachel’ı desteklerler ve ona yeni bir başlangıç yapması için yardım ederler.

Bölümün sonunda, arkadaşlar Central Perk adlı bir kafede otururlar ve gelecek hakkında konuşurlar. Hepsi, geleceğin onlar için harika şeyler getireceğine inanmaktadırlar.

Friends 1. Sezon 1. Bölüm Konusu Hakkında Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi