homeland ne demek

Homeland

Homeland, 2011’den 2020’ye kadar Showtime’da yayınlanan bir Amerikan siyasi gerilim televizyon dizisidir. Dizi, Alex Gansa ve Howard Gordon tarafından yaratıldı ve Gideon Raff’ın İsrail dizisi Prisoners of War’a dayanıyor. Dizi, CIA memuru Carrie Mathison’ın (Claire Danes) hikayesini anlatıyor. Carrie, Irak Savaşı’ndan döndükten sonra, terörist saldırı planladığından şüphelendiği eski bir savaş esiri olan Nicholas Brody (Damian Lewis) ile görevlendirilir.

Homeland, eleştirmenler tarafından beğenildi ve birçok ödül kazandı. Dizi, En İyi Drama Dizisi de dahil olmak üzere altı Primetime Emmy Ödülü, iki Altın Küre Ödülü ve iki Peabody Ödülü kazandı. Claire Danes, Carrie Mathison rolüyle iki Primetime Emmy Ödülü ve bir Altın Küre Ödülü kazandı. Damian Lewis, Nicholas Brody rolüyle bir Primetime Emmy Ödülü ve bir Altın Küre Ödülü kazandı.

Homeland, terörizm, istihbarat ve ulusal güvenlik gibi konuları ele alan bir dizi. Dizi, gerçekçi ve gergin hikayesiyle izleyicileri kendine çekiyor. Homeland, siyasi gerilim dizilerini sevenler için mutlaka izlenmesi gereken bir dizi.

Homeland ile ilgili faydalı siteler ve ilgili dosyalar:

  • Homeland resmi web sitesi: https://www.sho.com/homeland
  • Homeland IMDb sayfası: https://www.imdb.com/title/tt1796960/
  • Homeland Wikipedia sayfası: https://en.wikipedia.org/wiki/Homeland_(TV_series)
  • Homeland senaryoları: https://www.scripts.com/script/homeland
  • Homeland müzikleri: https://www.tunefind.com/show/homeland

Yayımlandı

kategorisi