is that you ne demek

“Is That You” Nedir?

“Is That You” (Türkçe: “Sen misin?”), 2018 yapımı bir Amerikan korku filmi. Film, bir grup arkadaşın hafta sonu tatili için ormana gitmeleri ve burada karşılaştıkları ürkütücü olayları konu alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini John R. Leonetti üstlenirken, başrollerinde Matt Barr, Alexandra Daddario, Carrie-Anne Moss ve Aidan Gillen yer alıyor.

Konusu

Film, bir grup arkadaşın hafta sonu tatili için ormana gitmeleriyle başlıyor. Arkadaşlar, ormanda kamp yapmayı ve doğanın tadını çıkarmayı planlamaktadırlar. Ancak, ormana vardıklarında garip olaylar yaşamaya başlarlar. Öncelikle, ormanda garip sesler duymaya başlarlar. Daha sonra, ağaçların arasında gizlenen birini görürler. Arkadaşlar, bu kişiyi takip etmeye başlarlar ve sonunda bir kulübeye ulaşırlar. Kulübenin içinde, bir grup insanın cesetlerini bulurlar. Arkadaşlar, korku içinde kulübeden kaçarlar ve ormanda saklanmaya başlarlar. Ancak, onları takip eden kişi onları bulur ve teker teker öldürmeye başlar.

Karakterler

  • Matt Barr – Alex
  • Alexandra Daddario – Rachel
  • Carrie-Anne Moss – Sarah
  • Aidan Gillen – Michael
  • Kal Penn – Raj
  • Emily Bett Rickards – Emily
  • Shioli Kutsuna – Yuki

Yapım

Film, 2017 yılında Kuzey Carolina’da çekildi. Filmin çekimleri yaklaşık altı hafta sürdü. Filmin bütçesi 10 milyon dolardı.

Yayınlanma

Film, 2 Şubat 2018’de Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girdi. Film, gösterime girdiği hafta sonu 8,5 milyon dolar hasılat elde etti. Filmin dünya çapındaki toplam hasılatı 25 milyon dolardı.

Eleştiriler

Film, eleştirmenlerden olumsuz eleştiriler aldı. Eleştirmenler, filmin klişe bir korku filmi olduğunu ve hiçbir yenilik sunmadığını belirttiler. Ayrıca, filmin oyunculuklarının da zayıf olduğunu söylediler.

İlgili Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi