kanada vize sponsor dilekçe örneği ingilizce

Kanada Vize Sponsor Dilekçe Örneği İngilizce

Kanada vizesi başvurusunda bulunan bir kişiye sponsor olmak, başvuranın Kanada’da kalış süresince finansal olarak desteklenmesini ve ülkeye giriş amacının meşru olduğunu garanti altına almak anlamına gelir. Sponsorluk dilekçesi, başvuranın sponsor tarafından destekleneceğini ve Kanada’da kalış süresince herhangi bir kamu yardımına ihtiyaç duymayacağını gösteren resmi bir belgedir.

Sponsorluk dilekçesi, Kanada Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık Bakanlığı (IRCC) tarafından belirlenen formatta ve içerikte hazırlanmalıdır. Dilekçede, sponsorun adı, soyadı, adresi, iletişim bilgileri, mesleği, geliri ve başvuranla olan ilişkisi gibi bilgiler yer almalıdır. Ayrıca, sponsorun başvuranı finansal olarak desteklemeyi kabul ettiğini ve başvuranın Kanada’da kalış süresince herhangi bir kamu yardımına ihtiyaç duymayacağını taahhüt eden bir beyanda bulunması gerekir.

Sponsorluk dilekçesi, başvuranın vize başvurusuna eklenmelidir. Dilekçe, IRCC tarafından değerlendirilecek ve başvurunun onaylanıp onaylanmayacağı konusunda karar verilecektir.

Kanada Vize Sponsor Dilekçe Örneği

[Sponsorun Adı]
[Sponsorun Soyadı]
[Sponsorun Adresi]
[Sponsorun Telefon Numarası]
[Sponsorun E-posta Adresi]

[Tarih]

Kanada Göçmenlik, Mülteciler ve Vatandaşlık Bakanlığı’na,

Ben, [Sponsorun Adı], [Başvuranın Adı] adlı kişinin Kanada vize başvurusuna sponsor olmak için bu dilekçeyi sunuyorum.

[Başvuranın Adı], [Başvuranın Doğum Tarihi] tarihinde [Başvuranın Doğum Yeri] şehrinde doğmuştur. [Başvuranın Pasaport Numarası] numaralı pasaportu bulunmaktadır.

[Başvuranın Adı], [Başvuranın Mesleği] mesleğini icra etmektedir. [Başvuranın Şirketi] şirketinde [Başvuranın Pozisyonu] pozisyonunda çalışmaktadır.

[Başvuranın Adı] ile [Sponsorun Adı] olarak [İlişki Türü] ilişkimiz bulunmaktadır.

[Başvuranın Adı], Kanada’ya [Ziyaret Amacı] amacıyla seyahat etmeyi planlamaktadır. [Başvuranın Adı], [Seyahat Tarihleri] tarihleri arasında Kanada’da kalmayı planlamaktadır.

Ben, [Sponsorun Adı], [Başvuranın Adı]’nın Kanada’da kalış süresince finansal olarak desteklemeyi kabul ediyorum. [Başvuranın Adı]’nın Kanada’da kalış süresince herhangi bir kamu yardımına ihtiyaç duymayacağını taahhüt ediyorum.

Bu dilekçede yer alan bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğunu beyan ediyorum.

Saygılarımla,

[Sponsorun Adı]

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi