kimsin sen şüphesiz sen sen değilsin arapça

Kimsin Sen Şüphesiz Sen Sen Değilsin

Kimsin Sen Şüphesiz Sen Sen Değilsin, 2017 yılında vizyona giren bir Türk komedi-dram filmidir. Filmin yönetmenliğini Çağan Irmak, senaristliğini ise Levent Kazak yapmıştır. Filmin başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Engin Günaydın, Binnur Kaya ve Şevket Çoruh yer almaktadır.

Film, emekli bir edebiyat öğretmeni olan Adem Develi’nin (Haluk Bilginer) hikayesini anlatmaktadır. Adem Develi, emekliliğinden sonra küçük bir kasabaya yerleşmiş ve burada bir kitapçı açmıştır. Bir gün, kitapçısına gelen genç bir kadın olan Aylin (Demet Akbağ), Adem Develi’nin hayatını değiştirecektir. Aylin, Adem Develi’ye, onun aslında bir roman karakteri olduğunu ve gerçek dünyada var olmadığını söyler.

Adem Develi, Aylin’in sözlerine inanmak istemez, ancak Aylin’in söylediklerini kanıtlamak için elinden geleni yapar. Adem Develi, gerçek dünyada var olmadığını anladıktan sonra, hayatını sorgulamaya başlar. Adem Develi, gerçek dünyada var olmak için ne yapması gerektiğini düşünürken, aynı zamanda Aylin’e aşık olur.

Kimsin Sen Şüphesiz Sen Sen Değilsin, gerçeklik ve kurgu arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran bir filmdir. Film, izleyiciyi, gerçekliğin ne olduğu ve gerçek dünyada var olmak için ne yapılması gerektiği gibi sorular üzerine düşünmeye sevk eder.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi