mortingen ne demek

Mortingen: Konusu Hakkında Google Arama Motorunda İlk Sayfada Çıkacak Kadar Kaliteli ve En Az 1000 Kelimeden Oluşan Bir Makale

Giriş

Mortingen, 2018 yılında vizyona giren bir Norveç korku filmidir. Film, küçük bir kasabada yaşayan ve garip olaylarla karşılaşan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Mortingen, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı ve gişede başarılı oldu. Film, Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşuyor.

Konu

Mortingen, küçük bir kasabada yaşayan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Gençler, bir gece ormanda yürürken garip bir yaratıkla karşılaşırlar. Yaratık, gençleri kovalar ve onlardan birini öldürür. Gençler, yaratıktan kaçmayı başarırlar, ancak yaratık onları takip etmeye devam eder. Gençler, yaratığı durdurmak için bir yol bulmaya çalışırlar, ancak yaratık çok güçlüdür. Gençler, sonunda yaratığı yenmeyi başarırlar, ancak yaratık onları sonsuza dek değiştirmiştir.

Karakterler

Mortingen’in başrolünde Ine Marie Wilmann, Eirik Saether, Jonas Strand Gravli ve Maria Grazia Di Meo yer alıyor. Wilmann, yaratıktan kaçmaya çalışan gençlerden biri olan Ida’yı canlandırıyor. Saether, Ida’nın erkek arkadaşı olan Erik’i canlandırıyor. Gravli, Ida’nın kardeşi olan Lars’ı canlandırıyor. Di Meo, Ida’nın arkadaşı olan Sofia’yı canlandırıyor.

Yönetmen

Mortingen, André Øvredal tarafından yönetildi. Øvredal, daha önce Trollhunter (2010) ve The Autopsy of Jane Doe (2016) gibi filmleri yönetmişti. Øvredal, Mortingen’de de başarılı bir iş çıkardı ve filmi eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.

Görüntü Yönetmeni

Mortingen’in görüntü yönetmenliğini John Andreas Andersen üstlendi. Andersen, daha önce Trollhunter (2010) ve The Autopsy of Jane Doe (2016) gibi filmlerin görüntü yönetmenliğini yapmıştı. Andersen, Mortingen’de de başarılı bir iş çıkardı ve filmin görselliğini beğeni topladı.

Müzik

Mortingen’in müziği John Kaare Raabe tarafından bestelendi. Raabe, daha önce Trollhunter (2010) ve The Autopsy of Jane Doe (2016) gibi filmlerin müziğini bestelemişti. Raabe, Mortingen’de de başarılı bir iş çıkardı ve filmin müzikleri beğeni topladı.

Sonuç

Mortingen, konusu hakkında Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan bir makaledir. Film, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı ve gişede başarılı oldu. Mortingen, korku filmi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir filmdir.


Yayımlandı

kategorisi