popüler ispanyolca şarkılar 2019

2019 yılında İspanyolca müzik sahnesi, çeşitli türlerde ve stillerde hit şarkılarla doluydu. Bu makalede, 2019’un en popüler İspanyolca şarkılarından bazılarını ve bunların arkasındaki hikayeleri keşfedeceğiz.

  1. “Con Altura” – Rosalía ve J Balvin

Rosalía ve J Balvin’in işbirliği olan “Con Altura”, 2019’un en büyük İspanyolca hitlerinden biriydi. Şarkı, flamenko ve reggaeton unsurlarını bir araya getiren benzersiz bir sound’a sahipti ve Rosalía’nın güçlü vokalleri ve J Balvin’in akılda kalıcı rap dizeleriyle destekleniyordu. “Con Altura”, dünya çapında 1 milyardan fazla dinlenme elde etti ve birçok ödüle layık görüldü.

Rosalía ve J Balvin – “Con Altura” YouTube videosu

  1. “Taki Taki” – DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna ve Cardi B

DJ Snake’in “Taki Taki” adlı şarkısı, 2019’un en çok dinlenen şarkılarından biriydi. Şarkı, Latin müziğinin farklı türlerini bir araya getiren bir dans parçasıydı ve Selena Gomez, Ozuna ve Cardi B’nin vokalleri şarkıya ayrı bir hava katıyordu. “Taki Taki”, dünya çapında 2 milyardan fazla dinlenme elde etti ve birçok ödüle layık görüldü.

DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna ve Cardi B – “Taki Taki” YouTube videosu

  1. “China” – Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna ve J Balvin

Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna ve J Balvin’in işbirliği olan “China”, 2019’un en büyük Latin hitlerinden biriydi. Şarkı, reggaeton ve trap unsurlarını bir araya getiren bir dans parçasıydı ve beş sanatçının güçlü vokalleri şarkıya ayrı bir hava katıyordu. “China”, dünya çapında 1 milyardan fazla dinlenme elde etti ve birçok ödüle layık görüldü.

Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna ve J Balvin – “China” YouTube videosu

  1. “Callaita” – Bad Bunny

Bad Bunny’nin “Callaita” adlı şarkısı, 2019’un en çok dinlenen Latin şarkılarından biriydi. Şarkı, reggaeton ve trap unsurlarını bir araya getiren bir dans parçasıydı ve Bad Bunny’nin akılda kalıcı vokalleri şarkıya ayrı bir hava katıyordu. “Callaita”, dünya çapında 1 milyardan fazla dinlenme elde etti ve birçok ödüle layık görüldü.

Bad Bunny – “Callaita” YouTube videosu

  1. “Que Tire Pa Lante” – Daddy Yankee

Daddy Yankee’nin “Que Tire Pa Lante” adlı şarkısı, 2019’un en büyük Latin hitlerinden biriydi. Şarkı, reggaeton ve trap unsurlarını bir araya getiren bir dans parçasıydı ve Daddy Yankee’nin güçlü vokalleri şarkıya ayrı bir hava katıyordu. “Que Tire Pa Lante”, dünya çapında 1 milyardan fazla dinlenme elde etti ve birçok ödüle layık görüldü.

Daddy Yankee – “Que Tire Pa Lante” YouTube videosu

Bu, 2019’un en popüler İspanyolca şarkılarından sadece birkaçıydı. Bu şarkılar, Latin müziğinin çeşitliliğini ve canlılığını yansıtıyor ve dünyanın dört bir yanındaki insanların kalplerini fethetmeyi başardı.


Yayımlandı

kategorisi