salvage ne demek

Salvage

İngilizce Anlamı:

  1. (fiil) kurtarmak, kurtarmak, kurtarmak
  2. (isim) kurtarma, kurtarma, kurtarma
  3. (sıfat) kurtarılabilir, kurtarılabilir, kurtarılabilir

Türkçe Anlamı:

  1. (fiil) kurtarmak, kurtarmak, kurtarmak
  2. (isim) kurtarma, kurtarma, kurtarma
  3. (sıfat) kurtarılabilir, kurtarılabilir, kurtarılabilir

Örnekler:

  • The ship was salvaged after it sank in the storm. (Gemi fırtınada battıktan sonra kurtarıldı.)
  • The firefighters salvaged some of the furniture from the burning building. (İtfaiyeciler yanan binadan bazı mobilyaları kurtardı.)
  • The salvage operation was a success and all of the passengers were rescued. (Kurtarma operasyonu başarılı oldu ve tüm yolcular kurtarıldı.)
  • The salvage value of the car is very low. (Arabanın kurtarma değeri çok düşük.)
  • The salvage yard is full of old cars that are waiting to be recycled. (Kurtarma sahası geri dönüştürülmeyi bekleyen eski arabalarla dolu.)

Salvage kelimesi, kurtarma, kurtarma veya kurtarma anlamına gelen bir fiil, isim ve sıfattır. Genellikle bir felaketten veya kazadan sonra hasar gören veya kaybolan bir şeyi kurtarmak için kullanılır. Örneğin, bir gemi fırtınada battığında, kurtarma ekipleri gemiyi ve içindeki yolcuları kurtarmak için çalışırlar. Bir yangında, itfaiyeciler binadan insanları ve eşyaları kurtarmak için çalışırlar.

Salvage kelimesi ayrıca, kurtarılabilir veya kurtarılabilir bir şeyi tanımlamak için de kullanılır. Örneğin, bir araba kazasında hasar gören bir araba, kurtarılabilir olabilir. Bu, arabanın tamir edilebileceği ve tekrar kullanılabileceği anlamına gelir.

Salvage kelimesi, kurtarma veya kurtarma anlamına gelen bir isim olarak da kullanılır. Örneğin, bir gemi kazasından sonra, kurtarma ekipleri gemiyi ve içindeki yolcuları kurtarmak için çalışırlar. Bu kurtarma operasyonu, bir kurtarma olarak adlandırılır.

Salvage kelimesi, kurtarılabilir veya kurtarılabilir bir şeyi tanımlamak için de kullanılır. Örneğin, bir araba kazasında hasar gören bir araba, kurtarılabilir olabilir. Bu, arabanın tamir edilebileceği ve tekrar kullanılabileceği anlamına gelir.


Yayımlandı

kategorisi