saw ne demek

SAW: Korku Filmlerinin Yeni Çağı

SAW, 2004 yılında vizyona giren ve James Wan tarafından yönetilen bir korku filmi serisidir. Seri, Jigsaw adlı bir seri katilin kurbanlarını ölümcül oyunlara zorladığı hikayesini anlatmaktadır. SAW, eleştirmenler tarafından karışık eleştiriler alsa da, gişede büyük bir başarı elde etti ve dünya çapında 1 milyar dolardan fazla hasılat elde etti.

SAW serisinin ilk filmi, Jigsaw adlı bir seri katilin kurbanlarını ölümcül oyunlara zorladığı hikayesini anlatmaktadır. Film, iki doktorun bir banyoda uyanmasıyla başlar. Doktorlar, birbirlerine zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Jigsaw, doktorlara bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, doktorların birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Doktorlar, oyunu oynamak istemezler, ancak Jigsaw onları zorlar. Doktorlar, sonunda birbirlerini öldürürler ve Jigsaw onları öldürür.

SAW serisinin ikinci filmi, Jigsaw’un ölümünden sonra, onun mirasını sürdüren yeni bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Film, bir grup gencin bir depoya kaçırılmasıyla başlar. Gençler, depoya zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Yeni seri katil, gençlere bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, gençlerin birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Gençler, oyunu oynamak istemezler, ancak yeni seri katil onları zorlar. Gençler, sonunda birbirlerini öldürürler ve yeni seri katil onları öldürür.

SAW serisinin üçüncü filmi, Jigsaw’un ölümünden sonra, onun mirasını sürdüren yeni bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Film, bir grup gencin bir ormana kaçırılmasıyla başlar. Gençler, ormana zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Yeni seri katil, gençlere bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, gençlerin birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Gençler, oyunu oynamak istemezler, ancak yeni seri katil onları zorlar. Gençler, sonunda birbirlerini öldürürler ve yeni seri katil onları öldürür.

SAW serisinin dördüncü filmi, Jigsaw’un ölümünden sonra, onun mirasını sürdüren yeni bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Film, bir grup gencin bir binaya kaçırılmasıyla başlar. Gençler, binaya zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Yeni seri katil, gençlere bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, gençlerin birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Gençler, oyunu oynamak istemezler, ancak yeni seri katil onları zorlar. Gençler, sonunda birbirlerini öldürürler ve yeni seri katil onları öldürür.

SAW serisinin beşinci filmi, Jigsaw’un ölümünden sonra, onun mirasını sürdüren yeni bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Film, bir grup gencin bir gemiye kaçırılmasıyla başlar. Gençler, gemiye zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Yeni seri katil, gençlere bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, gençlerin birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Gençler, oyunu oynamak istemezler, ancak yeni seri katil onları zorlar. Gençler, sonunda birbirlerini öldürürler ve yeni seri katil onları öldürür.

SAW serisinin altıncı filmi, Jigsaw’un ölümünden sonra, onun mirasını sürdüren yeni bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Film, bir grup gencin bir hapishaneye kaçırılmasıyla başlar. Gençler, hapishaneye zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Yeni seri katil, gençlere bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, gençlerin birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Gençler, oyunu oynamak istemezler, ancak yeni seri katil onları zorlar. Gençler, sonunda birbirlerini öldürürler ve yeni seri katil onları öldürür.

SAW serisinin yedinci filmi, Jigsaw’un ölümünden sonra, onun mirasını sürdüren yeni bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Film, bir grup gencin bir akıl hastanesine kaçırılmasıyla başlar. Gençler, akıl hastanesine zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Yeni seri katil, gençlere bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, gençlerin birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Gençler, oyunu oynamak istemezler, ancak yeni seri katil onları zorlar. Gençler, sonunda birbirlerini öldürürler ve yeni seri katil onları öldürür.

SAW serisinin sekizinci filmi, Jigsaw’un ölümünden sonra, onun mirasını sürdüren yeni bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Film, bir grup gencin bir okula kaçırılmasıyla başlar. Gençler, okula zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Yeni seri katil, gençlere bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, gençlerin birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Gençler, oyunu oynamak istemezler, ancak yeni seri katil onları zorlar. Gençler, sonunda birbirlerini öldürürler ve yeni seri katil onları öldürür.

SAW serisinin dokuzuncu filmi, Jigsaw’un ölümünden sonra, onun mirasını sürdüren yeni bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Film, bir grup gencin bir kiliseye kaçırılmasıyla başlar. Gençler, kiliseye zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Yeni seri katil, gençlere bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, gençlerin birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Gençler, oyunu oynamak istemezler, ancak yeni seri katil onları zorlar. Gençler, sonunda birbirlerini öldürürler ve yeni seri katil onları öldürür.

SAW serisinin onuncu filmi, Jigsaw’un ölümünden sonra, onun mirasını sürdüren yeni bir seri katilin hikayesini anlatmaktadır. Film, bir grup gencin bir tiyatroya kaçırılmasıyla başlar. Gençler, tiyatroya zincirlenmişlerdir ve aralarında bir ceset bulunmaktadır. Yeni seri katil, gençlere bir oyun oynamaları gerektiğini söyler ve eğer oyunu kazanırlarsa özgür kalacaklarını söyler. Oyun, gençlerin birbirlerini öldürmeleri gerektiğidir. Gençler, oyunu oynamak istemezler, ancak yeni seri katil onları zorlar. Gençler, sonunda birbirlerini öldürürler ve yeni seri katil onları öldürür.


Yayımlandı

kategorisi