sick ne demek

Sick: Bir Film İncelemesi

Sick, John Hyams tarafından yönetilen ve Kevin Williamson tarafından yazılan 2023 Amerikan korku filmi. Filmde Gideon Adlon, Bethlehem Million, Marc Menchaca, Jane Adams ve Dylan Sprayberry rol alıyor. Film, COVID-19 salgını sırasında karantinada olan bir grup gencin hikayesini anlatıyor.

Film, Parker (Adlon) ve Miri (Million) adlı iki arkadaşın hikayesiyle başlıyor. Parker, COVID-19’a yakalanmış ve karantinada olan bir öğrencidir. Miri, Parker’ı ziyaret etmek için onun evine gelir ve ikisi birlikte vakit geçirmeye başlarlar. Ancak, kısa süre sonra evde garip şeyler olmaya başlar.

Parker ve Miri, evde bir hayalet olduğunu düşünmeye başlarlar. Ancak, hayalet aslında bir virüstür. Virüs, Parker’ın vücudunda mutasyona uğramış ve onu bir canavara dönüştürmüştür. Parker, Miri’yi ve diğer arkadaşlarını öldürmeye başlar.

Film, COVID-19 salgını sırasında insanların yaşadığı korku ve belirsizliği yansıtıyor. Film ayrıca, virüslerin ne kadar tehlikeli olabileceğini ve insanların virüslerden korunmak için ne kadar dikkatli olmaları gerektiğini gösteriyor.

Sick: Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi