stinks ne demek

Stinks Ne Demek?

“Stinks” kelimesi İngilizce’de “kötü kokmak” anlamına gelir. Genellikle hoş olmayan bir koku veya kokuyu tanımlamak için kullanılır. Örneğin, “The garbage stinks.” (Çöp kokuyor.) veya “The dog’s breath stinks.” (Köpeğin nefesi kokuyor.) gibi cümlelerde kullanılabilir.

“Stinks” kelimesi ayrıca “iğrenç olmak” veya “hoş olmayan bir şey yapmak” anlamında da kullanılabilir. Örneğin, “That movie stinks.” (O film iğrenç.) veya “He stinks at basketball.” (Basketbolda çok kötü.) gibi cümlelerde kullanılabilir.

“Stinks” kelimesi ayrıca “başarısız olmak” veya “kaybetmek” anlamında da kullanılabilir. Örneğin, “The team stinks this season.” (Takım bu sezon çok kötü.) veya “I stink at math.” (Matematikte çok kötüyüm.) gibi cümlelerde kullanılabilir.

“Stinks” kelimesi ayrıca “yalan söylemek” veya “hile yapmak” anlamında da kullanılabilir. Örneğin, “He stinks about his qualifications.” (Yetenekleri hakkında yalan söylüyor.) veya “She stinks at poker.” (Pokerde hile yapıyor.) gibi cümlelerde kullanılabilir.

“Stinks” kelimesi ayrıca “korkmak” veya “endişelenmek” anlamında da kullanılabilir. Örneğin, “I stink about the exam.” (Sınavdan korkuyorum.) veya “She stinks about her job.” (İşinden endişeleniyor.) gibi cümlelerde kullanılabilir.

“Stinks” kelimesi ayrıca “sıkılmak” veya “can sıkıntısı çekmek” anlamında da kullanılabilir. Örneğin, “I stink at this party.” (Bu partide sıkılıyorum.) veya “He stinks on vacation.” (Tatilde can sıkıntısı çekiyor.) gibi cümlelerde kullanılabilir.

“Stinks” kelimesi ayrıca “hasta olmak” veya “kötü hissetmek” anlamında da kullanılabilir. Örneğin, “I stink today.” (Bugün kendimi kötü hissediyorum.) veya “She stinks after eating that food.” (O yemekten sonra kendini kötü hissediyor.) gibi cümlelerde kullanılabilir.

“Stinks” kelimesi ayrıca “ölmek” veya “ölmek üzere olmak” anlamında da kullanılabilir. Örneğin, “He stinks in the hospital.” (Hastanede ölüyor.) veya “The dog stinks after being hit by a car.” (Köpek arabaya çarptıktan sonra ölüyor.) gibi cümlelerde kullanılabilir.

“Stinks” kelimesi ayrıca “çürümek” veya “bozulmak” anlamında da kullanılabilir. Örneğin, “The food stinks in the fridge.” (Buzdolabındaki yemek çürüdü.) veya “The flowers stink after a few days.” (Çiçekler birkaç gün sonra soldu.) gibi cümlelerde kullanılabilir.


Yayımlandı

kategorisi