summoned ne demek

Summoned: Bir Korku Filmi İncelemesi

Summoned, 2013 yılında vizyona giren bir korku filmidir. Filmin yönetmenliğini Mark L. Lester, senaristliğini ise David L. Hay yapmıştır. Filmin başrollerinde Ashley Greene, Sebastian Stan, Alexandra Daddario ve Michael Landes yer almaktadır.

Film, bir grup arkadaşın bir hafta sonu tatili için uzak bir ormandaki bir kulübeye gitmesiyle başlar. Arkadaşlar kulübeye vardıklarında, kulübenin terk edilmiş olduğunu ve içinde garip sesler duyduklarını fark ederler. Arkadaşlar daha sonra kulübenin geçmişini araştırmaya başlarlar ve kulübenin karanlık bir geçmişe sahip olduğunu öğrenirler.

Arkadaşlar kulübede geçirdikleri süre boyunca, çeşitli paranormal olaylarla karşılaşırlar. Arkadaşlar, kulübede yaşayan kötü ruhlarla savaşmak zorunda kalırlar. Arkadaşlar, sonunda kötü ruhları yenmeyi başarırlar ve kulübeden kaçarlar.

Summoned, klasik bir korku filmi olarak değerlendirilebilir. Film, izleyicilere gerilim ve korku dolu anlar yaşatmaktadır. Filmin oyunculukları ve görsel efektleri de oldukça başarılıdır.

Summoned ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi