tarkan asla vazgeçemem ispanyolca

Tarkan Asla Vazgeçemem İspanyolca: Bir Aşk Hikayesi

Tarkan Asla Vazgeçemem İspanyolca, Tarkan’ın 2005 yılında çıkardığı bir albümdür. Albüm, Tarkan’ın İspanyolca olarak söylediği şarkılardan oluşmaktadır. Albümün çıkış parçası olan “Ayıp Olmaz mı?” büyük bir hit olmuş ve Tarkan’ın İspanyolca müzik dünyasında tanınmasını sağlamıştır.

Albüm, Tarkan’ın İspanyolca olarak söylediği 12 şarkıdan oluşmaktadır. Şarkıların sözleri Tarkan tarafından yazılmıştır ve müziği de Tarkan tarafından bestelenmiştir. Albümde yer alan şarkılar arasında “Ayıp Olmaz mı?”, “Şımarık”, “Hüp”, “Dudu”, “Öp”, “Kış Güneşi”, “Vazgeçmem”, “Aşk”, “Sevdanın Sonu”, “Yalnızım” ve “Asla Vazgeçemem” bulunmaktadır.

Albüm, Tarkan’ın İspanyolca müzik dünyasında büyük bir başarı elde etmesini sağlamıştır. Albüm, İspanya, Meksika, Arjantin, Şili, Peru, Kolombiya, Venezuela, Ekvador, Bolivya, Paraguay, Uruguay, Kosta Rika, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nikaragua, Panama, Dominik Cumhuriyeti, Porto Riko ve Küba gibi ülkelerde satışa sunulmuştur. Albüm, bu ülkelerde büyük bir ilgi görmüş ve satış rekorları kırmıştır.

Albüm, Tarkan’ın İspanyolca müzik dünyasında tanınmasını sağlamıştır. Tarkan, albümün çıkışından sonra İspanya, Meksika, Arjantin, Şili, Peru, Kolombiya, Venezuela, Ekvador, Bolivya, Paraguay, Uruguay, Kosta Rika, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nikaragua, Panama, Dominik Cumhuriyeti, Porto Riko ve Küba gibi ülkelerde konserler vermiştir. Tarkan’ın konserleri büyük bir ilgi görmüş ve Tarkan’ın İspanyolca müzik dünyasında büyük bir hayran kitlesi edinmesini sağlamıştır.

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi