vaaz bitirme duası arapça

Vaaz Bitirme Duası Arapça

Vaaz bitirme duası, bir vaazın sonunda okunan ve vaizin sözlerinin kabul edilmesi için Allah’a dua ettiği bir duadır. Vaaz bitirme duası, genellikle Arapça olarak okunur ve çeşitli farklı versiyonları vardır.

Vaaz Bitirme Duasının Arapça Metni

اللَّهُمَّ إِنَّا نَسْأَلُكَ أَنْ تَتَقَبَّلَ مِنَّا صَلَاتَنَا وَصِيَامَنَا وَزَكَاتَنَا وَحَجَّنَا وَعُمْرَتَنَا وَجِهَادَنَا وَكُلَّ عَمَلٍ عَمِلْنَاهُ لِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ.

Allahumme inna nes’eluke en tetekabbela minna salatenna ve siyamenna ve zekatenna ve haccena ve umretenna ve cihadenna ve kulle amelin ‘amilnahu li vechikel kerim.

Anlamı:

Allah’ım, senden dualarımızı, oruçlarımızı, zekâtlarımızı, haclarımızı, umrelerimizi, cihadımızı ve senin yüce yüzün için yaptığımız her işi kabul etmeni dileriz.

Vaaz Bitirme Duasının Faydaları

Vaaz bitirme duası, vaizin sözlerinin kabul edilmesi için Allah’a dua ettiği bir duadır. Bu dua, vaizin sözlerinin daha etkili olmasını ve dinleyicilerin kalplerine daha iyi ulaşmasını sağlar. Ayrıca, vaaz bitirme duası, vaizin günahlarının bağışlanması ve ahiretteki derecelerinin yükseltilmesi için de dua ettiği bir duadır.

Vaaz Bitirme Duasıyla İlgili Faydalı Siteler

Vaaz Bitirme Duasıyla İlgili Faydalı Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi