all izz well ne demek

All Izz Well: Bir Hint Filminin Hikayesi

All Izz Well, 2015 yılında vizyona giren bir Hint komedi-drama filmidir. Umesh Shukla tarafından yönetilen ve Abhishek Kapoor tarafından yazılan filmde Rishi Kapoor, Abhishek Bachchan, Asin Thottumkal ve Supriya Pathak rol almaktadır. Film, bir baba ve oğlunun arasındaki ilişkiyi konu almaktadır.

Film, babasıyla sorunlu bir ilişkisi olan genç bir adam olan Inder (Abhishek Bachchan) ile başlar. Inder, babasının kendisini asla sevmediğini düşünmektedir ve onunla sürekli olarak çatışmaktadır. Bir gün, Inder’in babası kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır. Inder, babasının ölüm döşeğinde olduğunu öğrenince, onunla barışmak için elinden geleni yapmaya karar verir.

Inder, babasının en sevdiği yemeği olan “all izz well”i yapmaya karar verir. Bu yemek, babasının ona olan sevgisini hatırlatmaktadır. Inder, yemeği yaparken babasının geçmişini düşünür ve onun aslında kendisini çok sevdiğini fark eder. Yemek bittiğinde, Inder babasının yanına gider ve ona yemeği verir. Babası yemeği yer ve Inder’e gülümser. Inder, babasının kendisini affettiğini anlar ve onunla barışır.

All Izz Well, baba-oğul ilişkisi üzerine dokunaklı bir hikaye anlatmaktadır. Film, aile bağlarının önemini vurgulamaktadır ve izleyicilere sevdikleriyle barışmaları için ilham vermektedir.

All Izz Well ile İlgili Faydalı Siteler

All Izz Well ile İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi