screw ne demek

Screw

İngilizce Anlamı:

  1. Bir şeyi sıkıca tutturmak veya sabitlemek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan parça.
  2. Bir şeyi sıkmak veya gevşetmek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan alet.
  3. Bir şeyi döndürmek veya hareket ettirmek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan parça.
  4. Bir şeyi sıkıca tutturmak veya sabitlemek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan parça.
  5. Bir şeyi sıkmak veya gevşetmek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan alet.
  6. Bir şeyi döndürmek veya hareket ettirmek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan parça.
  7. Bir şeyi sıkıca tutturmak veya sabitlemek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan parça.
  8. Bir şeyi sıkmak veya gevşetmek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan alet.
  9. Bir şeyi döndürmek veya hareket ettirmek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan parça.
  10. Bir şeyi sıkıca tutturmak veya sabitlemek için kullanılan, genellikle metalden yapılmış, başı yuvarlak veya altıgen şeklinde olan ve bir ucu sivri olan parça.

Türkçe Anlamı:

  1. Vida
  2. Tornavida
  3. Somun
  4. Cıvata
  5. Pim
  6. Çivi
  7. Perçin
  8. Dübel
  9. Kelepçe
  10. Bağlantı elemanı

Yayımlandı

kategorisi